Trädgårdsdesign

Låt din trädgård bli en lugn oas att trivas i. Trädgårdsdesign är utmanande och det kan vara svårt och veta vad som är första steget samt hur man ska dela upp odlingsytorna. Det ställer krav på planering, omtanke och intresse att planera din trädgård. Roséns Blommor kan hjälpa till med både små och stora uppdrag för att skapa den trädgård du alltid har drömt om.

Kontakta oss så lämnar vi en offert.

Planera din trädgård

En trädgård består av en viss yta och det handlar om hur mycket som går att göra med den ytan. Trädgårdsarkitektur innebär att se och ta tillvara på varje utrymme på bästa sätt – samtidigt som en välplanerad trädgård innebär mindre jobb från din sida under lång tid framöver. Grunden är en layoutskiss det går att planera inköp utifrån. Växter, stenar, dammar och allt annat som får plats i en trädgård. Samla inspiration av trädgårdsdesign från nätet eller ta hjälp hela vägen. Allt för att få en genomarbetad design att trivas i år efter år.

I samarbete med Trädgårdsakuten

För att våra kunder ska få den absolut bästa hjälpen som går att få har vi valt att samarbeta med Trädgårdsakuten. Där får ni hjälp av Åsa Winbo som är en utbildad trädgårdsmästare från Göteborg. Åsa utbildade sig på August Kobbs och har en otrolig känsla för att ta fram det kunden önskar.

Tips på trädgårdsplanering

Grundstenen i att planera en trädgård är hur den är avsedd att användas. Användningen avgör också vad som är viktigt för dig. En lugn oas med porlande vatten där det går att slappna av eller stora ytor som barnen kan leka på. Vi delar gärna med oss av tips och idéer på trädgårdsdesign utifrån den kunskap och långa erfarenhet som vi samlat på oss under många år. Låt trädgården bli en plats att längta till, fylld med grönskande områden och lummiga skuggplatser att använda för att komma undan starkt solsken en stund.

Din lokala trädgårdsmästare

Plantering av dina nyinköpta växter kan vi hjälpa dig med, under vissa tider på året tar vi hjälp av Larssons i Fåglum.

I samarbete med Trädgårdsakuten

Trädgårdsakuten har tråkigt nog upphört med trädgårdsdesign. Vi har haft ett mycket gott samarbete och hoppas givetvis att Åsa kommer tillbaka vid ett senare tillfälle.

Vi söker därför annan trädgårdsdesigner med F-skatt sedel. Har du utbildning och känner att du vill jobba med oss hör av dig!

Maila till,  info@rosensblommor.se