NYHETER & ERBJUDANDEN

Reklamfilm från

Vara Köpmannaförening

För veckorna 47-48

LJUSKVÄLL

14 NOVEMBER KL 18:30

LJUSKVÄLL 14 NOV

Välkommen på ljuskvällen! Vi stänger som vanligt kl.18:00 och släcker ner butiken. Vi öppnar upp butiken igen kl 18:30 fylld med levande ljus och ljusslingor, julen har flyttat in. I år kommer det bli något alldeles extra och ni ska få använda era sinnen…. Smaka, höra och se.

LYNGBY PORSLIN

Lagom till ljuskvällen den 14 november har Kristian Stefan Juhlin, anrika Lyngby porslins säljare i Sverige med sig dessa underbara porslinskulor i vitt, grått, silver och guld. Vi lämnar 20 % under kvällen.

CARLSSON BLOMSTERGROSSISTEN

Vår största leverantör på snittblommor, Carlsson Blomstergrossisten i Borås kommer på ljuskvällen. Linnea kommer att sälja snittbuntar och göra buketter!

PAKETINSLAGNING

Under ljuskvällen slår Ninnie in alla julklappar som ni handlar! Ta chansen att få till det ”lilla extra” på inslagningen – alldeles gratis!

ENSI

Ni kommer träffa Ensi på ljuskvällen den 14:e November! Med sig har de jättefina erbjudanden på klassikern Boa Vista, handdrejade lerkrukor i alla storlekar från Portugal i en klass för sig. Varmt välkomna för ni kommer väl?

AMB

AMB Vara finns på plats under kvällen för att sprida en lugn och stämningsfull atmosfär.

SMAKA

Vi bjuder på pepparkakor, glögg och kommer även att bränna mandlar. Kom förbi och smaka!