NYHETER & ERBJUDANDEN

Välkommen på Ljuskväll 13/11 kl. 18:30

Välkomna till oss onsdagen den 13 november, vi stänger och släcker ner butiken kl.18:00 och öppnar igen kl.18:30 Stämningsfullt, med levande ljus, dofter av brända mandlar, glögg och musik. Hela butiken är julskyltad. Givetvis laddad med riktigt bra erbjudanden under kvällen!

Utöver våra leverantörer som har med sig fina erbjudanden till ljuskvällen, tycker vi det är extra kul att Sofia från Sivans Osthandel och Per från Conditori Nordpolen kommer.
Ost & knäcke samt choklad kan ni köpa av Sofia. Per kommer tillverka Marsipangrisar och sälja praliner, fudge, kakor, surdegsbröd.

Varmt Välkomna!

Nu startar våren hos oss!

Det är en härlig tid när man kan passa på att njuta av den första vårsolen!
Vissa dagar varmt och skönt, andra dagar råkallt och kyligt.

Vi har i alla fall vår i våra växthus, och pensé, tusensköna m.m. samsas med sättpotatis och frö och blomsterlök.

Varmt välkomna till oss på Roséns

Alla hjärtans Dag 14 februari

-Vem blir inte glad av att få  blommor och att ge dem till någon man håller kär är väl det finaste man kan göra. Glöm nu inte bort Alla Hjärtans Dag på torsdag!

Tradition med anor!

Firandet av helgonet Valentinus den 14 februari började inom den katolska kyrkan redan i slutet av 400-talet

Tulpaner Egen Odling

2019-01-16

Vi älskar tulpaner och odlar 30 000 st som vi uteslutande säljer i vår butik. Skördar gör vi varje dag och det innebär att det alltid finns dagsfärska tulpaner. Vi tror på närproducerat och korta transporter, därför har våra tulpaner mycket lång hållbarhet, det är inte ovanligt med 7-10 dagar. Vi köper in bara de största tulpanlökarna på hösten och endast sorter med karaktär vilket gör att du alltid får spännande sortiment med stora och kraftiga blommor.

Tulpandek2

Reklamfilm från

Vara Köpmannaförening

För veckorna 47-48

LJUSKVÄLL

14 NOVEMBER KL 18:30

LJUSKVÄLL 14 NOV

Välkommen på ljuskvällen! Vi stänger som vanligt kl.18:00 och släcker ner butiken. Vi öppnar upp butiken igen kl 18:30 fylld med levande ljus och ljusslingor, julen har flyttat in. I år kommer det bli något alldeles extra och ni ska få använda era sinnen…. Smaka, höra och se.

LYNGBY PORSLIN

Lagom till ljuskvällen den 14 november har Kristian Stefan Juhlin, anrika Lyngby porslins säljare i Sverige med sig dessa underbara porslinskulor i vitt, grått, silver och guld. Vi lämnar 20 % under kvällen.

CARLSSON BLOMSTERGROSSISTEN

Vår största leverantör på snittblommor, Carlsson Blomstergrossisten i Borås kommer på ljuskvällen. Linnea kommer att sälja snittbuntar och göra buketter!

PAKETINSLAGNING

Under ljuskvällen slår Ninnie in alla julklappar som ni handlar! Ta chansen att få till det “lilla extra” på inslagningen – alldeles gratis!

ENSI

Ni kommer träffa Ensi på ljuskvällen den 14:e November! Med sig har de jättefina erbjudanden på klassikern Boa Vista, handdrejade lerkrukor i alla storlekar från Portugal i en klass för sig. Varmt välkomna för ni kommer väl?

AMB

AMB Vara finns på plats under kvällen för att sprida en lugn och stämningsfull atmosfär.

SMAKA

Vi bjuder på pepparkakor, glögg och kommer även att bränna mandlar. Kom förbi och smaka!

Click here to add your own text

Click here to add your own text

Click here to add your own text

Click here to add your own text