JOBBA HOS OSS

På den här sidan lägger vi ut lediga tjänster som vi har just nu. Även när det inte ligger ute några annonser så uppmuntrar vi till spontanansökningar, och vi läser alla e-post och CV som vi får in. Tveka inte att höra av dig!

Skicka din ansökan till rosensblommor@telia.com

GRAVIDITETSVIKARIAT 80%

Vi söker en utbildad florist för graviditetsvikariat 80% Tjänsten består av kassatjänst, stötta upp med begravningsbinderier samt delat ansvar över kruk och presentavdelningen. Tjänsten är tillsatt, tack alla ni som sökt.

TRÄDGÅRD 100%

Vi söker Dig  med trädgårdsutbildning för året runt anställning, då en av våra anställda valt att gå vidare till annan bransch. Tjänsten är på 100% och i huvudsak försäljning i vår trädgårdsavdelning. Tjänsten är tillsatt, tack alla ni som sökt.

SÄSONGSJOBB 2018

Nu är det hög tid att söka säsongsjobb hos oss! Under perioden 2018-03-19 tom 2018-09-02 är vi i stort behov av dig som är trädgårdsutbildad eller på annat sätt har erfarenhet av trädgård. TJÄNSTEN ÄR TILLSATT, TACK ALLA NI SOM SÖKT!

TRÄDGÅRD 80%

Just nu söker vi dig som har en trädgårdsutbildning  med några års erfarenhet!

Tjänsten består i huvudsak av varuhantering, uppackning och försäljning i plantskolan. Viss tid hjälper vi  även kunder i deras trädgårdar. Arbetstiden är fördelad på veckans alla 7 dagar och är på 80-100% med årsarbetstid. Övrig tid (nov-mars) hjälper vi till i den övriga verksamheten.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT, TACK ALLA NI SOM SÖKT!

SOMMARJOBB 2018

Vi söker en tjej eller kille för sommarjobb veckorna 26,27,28 och 29. Du ska ha fyllt 16 år och vara positiv och serviceinriktad. Fyll i formuläret och bifoga, om du vill, ett CV. Vi läser alla ansökningar vi får in.

SOMMARJOBB v. 26, 27, 28 och 29 ÄR TILLSATT. TACK NI SOM SÖKT!

SKICKA IN ANSÖKAN

Bifoga ditt CV (max filstorlek 1.8 mb)

Svara på frågan nedan (för att undvika spam)